Australië
Hallo allemaal,
Hier even een berichtje van down under. We zijn nu een kleine week op weg, we hebben de eerste duizend kilometer op de teller staan en we zitten nu in Byron Bay. Dit is een erg relaxt surfers stadje. Iedereen loopt in zwemkleding en op blote voeten over straat. Het is hier momenteel rond de 30 graden.
Sydney was een erg mooie stad. We hebben er lekker rondgewandeld en veel gezien. Dinsdag hebben we ons campertje opgehaald. In eerste instantie leek hij ons wel erg klein (en dat is hij ook) maar zo langzamer hand wennen we eraan en wordt hij steeds leuker. Het internetten hier valt ons wat tegen want het is bijna nergens inclusief en als het er al bij zit maar tot een bepaald aantal mb's. Waardoor we eigenlijk niet kunnen skypen maar wel even een mailtje sturen.
Het links rijden is een piece of cake :) al deden we al jaren niet anders... ;)
We hebben tot nu toe geen regen gehad (afkloppen) maar de ruitenwisser draaien overuren.
Deze zitten namelijk aan de linkerkant ipv rechts waardoor de ruitenwissers telkens aangaan als we de bocht om gaan. Maar no worries we redden ons wel.
We hopen dat alles daar net zo goed gaat als bij ons! Tot mails of skype!
Groeten vanuit een zonnig en droog (geen overstromingen tot nu toe) Australië.
Heey, dat klinkt helemaal goed! Geniet er maar lekker van! Het campertje ziet er ook leuk uit, lekker buiten koken, wat wil je nog meer! Nou heel erg veel plezier en tot snel! Liefs van ons!
Wat leuk om zo een beetje met jullie mee te reizen.ziet er mooi uit en een heerlijk temperatuurtje,wij verhippen van de kou Groetjes
he dudes!!
fantastische plaatjes, geniet van al het moois daar en van elkaar natuurlijk!
tot snel!!!